Kültür Taşı

Aradığınız taş kaplama dokusuna daha hızlı ulaşabilmenizi sağlamak amacıyla dekoratif taş kaplama ürünlerimizi benzer dokulara göre 5 ayrı grupta topladık. Bu 5 ayrı dekoratif taş grubunda yer alan 28 farklı dokuda birbirinden farklı tam 138 çeşit ürün bulacaksınız. İlgilendiğiniz taş dokusu görseline tıklayarak o ürün hakkında detaylı bilgi ve uygulama görselleri sayfasına erişebilirsiniz.


 

Urban Eco

Urban Eco

Urban Eco Taş ve Tuğla Modelleri Bu sayfamızda Bulabilirsiniz.

Uygulama Ürünleri

Stonewrap markalı ürünlerini kullanarak dekoratif kültür taşı ve dekoratif kaplama tuğla uygulamalarınızda istediğiniz görsel efekti elde ederken aynı zamanda uygulamanızın uzun ömürlü ve daha güvenli olmasını sağlayabilirsiniz.

Tamamlayıcı Ürünler

Daha iyi ürünler daha iyi bir proje yapar. Bu bölümde işinizi kusursuz bir şekilde bitirmek için gerekebilecek tamamlayıcı ürünleri bulabilirsiniz. Bu aksesuarlar Stonewrap dekoratif cephe kaplama ürünleri ile uyumlu doku ve renklerde kalite için tasarlanmış ve üretilmiştir.

Ürünler

Faklı Modeller ve Tamamlayıcı Ürünlerimizi Bu Sayfada Bulabilirsiniz.

Yer Taşı

Yer Taşı

Urban Floor yer taşları 5 farklı doku ve özgün renk seçenekleri ile yeni bir ambians yaratmanız için size ilham verecek. İç ve dış mekan zeminlerde rahatlıkla kullanılan bu ürünler, doğal görünümü ve dayanıklı yapısı ile tüm mekanlar için yeni bir alternatif olarak ortaya çıkıyor.

Çeçen Stone

Tüm görseller yalnızca StoneWrap Taşları İle Uygulanmış Alanlardır.
StoneWrap Bayisi olarak tüm Türkiye'ye Hizmet Vermekteyiz.